DEN NYE GSX1300RR HAYABUSA ER KOMMET TIL KUN 259.999,- Oplev næste kapitel i legenden!

Den nye 2022 Suzuki GSX1300RR Hayabusa. Bliv en del af legenden!

Legenden er tilbage i Europa!

En helt ny 2022 GSX1300RR Hayabusa er lanceret.

Med et stærkt begrænset antal Hayabusa tilgængelige skal du skynde dig at bestille dit eksemplar nu, hvis du vil sikre dig den rigtige farve. Skriv dig op til din nye Suzuki GSX1300RR Hayabusa nu!

Den nye Hayabusa koster 259.999,- inklusiv leveringsomkostninger.

DATA

190 HK/9,700 omdrejninger

150 Nm/7,000 omdrejninger

263 kg køreklarvægt

20L benzintank

+ et hav af elektroniske features!

Skriv til Salg@Enghavemotor.dk for at bestille. Eller udfyld formularen nedfor.

Ja tak

Hvad kan den nye 'Busa

Den nye 2022 GSX1300RR Hayabusa kommer med en masse elektroniske features. Blandt andet:

TFT-Display. Få vist alt din ønskede information i lækkert design. Få vist køremodes, traction control niveau, motorbrems intensitet, quickshifter følsomhed, hvilket gear du er i, nedlægningsvinkel, se hvor meget du bremser, eller hvor meget gas du giver håndtaget. Du kan også grundet IMU systemet se hvor mange G du accelerere med, eller bremser med.

Analoge ure. Med speedometer og omdrejningstælleren i analogt design har Suzuki bi-beholdt Hayabusa ånden, for at videreføre legendens ånd. Dette giver den garvede Hayabusa-kører den vanlige følelse, men med en masse ekstra features.

Powermodes. Bestem hvor aggressiv, eller mild din Hayabusa skal være. Juster på flere niveauer for at få din Busa til at føles præcis som du kan lide den. Om det er fuld power hvis du er på trackday, skærer sving på landevejen, eller har et åbent stykke vej, kun for dig! Eller reducer kraften fra den mægtige motor når vejret er dårligt, eller underlaget ikke kan håndtere kræfterne fra den EURO-5 godkendte motor.

Quickshifter op og ned. Monteret med Quickshifter fra Suzuki giver den nye Hayabusa føreren til at skifte gear uden koblingen, både op og ned. Det giver mere tid til at dreje håndtaget, og med falkeblik se hvor Busaen skal køre hen.

Intelligent Bremsesystem. Bremsesystemet på den nye Hayabusa er ikke kun ekstremt effektivt med 320mm store bremseskiver, og den nye Stilema Brembo kaliber. IMU'en giver Hayabusaen flere parametre der kan sikre din kørsel. IMU'en holder øje med nedbremsning, og kan bremse både på for og bag bremsen, selvom du kun trykker på den ene af dem, for at give dig optimal bremseeffekt. Ved at måle om du bremse ned af bakke, eller med nedlægningsvinkel på ind i et sving, tilpasser den nye Hayabusa sig, og giver dig uovertruffen bremseeffekt, i alle situationer. Med Hill-Hold systemet kan du også bremse op ad bakke og skal ikke være bange for at trille baglæns. Hayabusaen mærker du holder op ad bakke, og bremser på den bagerste kaliber, for at hjælpe dig med i gang sætning.

Lift Control. Den Nye Suzuki Hayabusa har ægte lift control, aka Wheelie Control. Med et dedikeret system du kan ændre følsomheden på kan du regulere hvor meget din GSX1300RR må løfte sig, eller helt ned til hvor meget vægten fordelingen må ændre sig under acceleration. Dette er den ultimative feature for kontrol, og sikre du dig, kontrol med vejen.

Traction Control. Som det er set på de nyere Suzuki har vi også på den nye Hayabusa det fremragende Suzuki Traction control system. Med flere niveauer af følsomhed, og målinger på IMU, kan du selv med nedlægning trygt dreje håndtaget på din Hayabusa, og skyde afsted mod enden af svinget, med tryghed i at du får alle kræfterne til asfalten, og ikke hjulspind!

Cruise control og speed limiter. Som den første Suzuki Motorcykel har den nye Hayabusa Speedlimiter. Du kan vælge hvilken hastighed du ikke vil overskride, og så give den mængde gas du vil, uden at bryde den grænse. Alternativ har Hayabusaen også cruise control. Med cruise control kan du fra andet gear vælge en hastighed din Hayabusa skal holde, uden at du skal betjene gassen. Du kan bruge cruise control mellem 31 km/t op til 200 km/t.

 

 

 

De 3 farver er Sølv/Rød, Sort/Orange og Hvid/Blå.

De 3 farver er Sølv/Rød, Sort/Orange og Hvid/Blå.

De 3 generationer Hayabusa. Den nye falk i midten.

De 3 generationer Hayabusa. Den nye falk i midten.

Fra Generation 1 i 1999 til Generation 3 i 2021.

Fra Generation 1 i 1999 til Generation 3 i 2021.

TFT-Skærmen viser nedlægningsvinkel så du kan se hvor langt ned du kan komme på siden af dækkene.

TFT-Skærmen viser nedlægningsvinkel så du kan se hvor langt ned du kan komme på siden af dækkene.

TFT-Skærmen viser alle de justermuligheder du har, i et flot og læseligt design.

TFT-Skærmen viser alle de justermuligheder du har, i et flot og læseligt design.

Zoom, Zoom, Zoom.

Zoom, Zoom, Zoom.

På grund af dine cookieindstillinger er det ikke muligt at vise indholdet på vores side. Så benyt enten eksternt link eller opdater dine cookieindstillinger.

KURV:
0 varer
Total: 0,00 DKK
NYHEDSBREV