Enghave Motor + Pakke

Vi kan eksklusivt tilbyde en speciel tryghedsløsning for dig.

Vores Enghave Motor + Pakke løsning giver dig den ultimative sikkerhed, for dig og din motorcykel.

Enhver motorcykel forhandler kan have travlt i sæsonen, og især bookning på værkstedet kan blive en flaskehals. Det kan være kritisk i henhold til din motorcykels garanti, og overholdelse af garantibestemmelserne. Derfor har vi garanteret service inden for 5 hverdage af din motorcykel efter bestilling til Enghave Motor + kunder. På denne måde sikre vi dig at du kan bibeholde din garanti, uden at din motorcykel skal stå stille fordi du er ved at overskride kilometerbegrænsningen. For intet er værre end ikke at måtte køre, når man har lyst og vejen kalder!

En af de andre problematikker når det kommer til service af motorcyklen er transport til og fra værkstedet. Helt eksklusivt kan vi derfor tilbyde lånekøretøj inkluderet til vores Enghave Motor + kunder. Det betyder, så frem lånekøretøjer er tilgængeligt til udlejning, har du mulighed ved indlevering af din motorcykel til service, at køre herfra på en af vores motorcykler, indtil du kan afhente din motorcykel fra service igen. Det gør livet som motorcykel ejer meget nemmere, og er tilgængeligt til dig!*

Imellem service er der også en del vedligeholdelse af din motorcykel. Er du usikker på hvordan, mangler pladsen til at kontrollere, eller vil du sikre dig det er gjort 100% i orden, kan du med Enghave Motor + lægge dine bekymringer på hylden. Du kan til hver til, i værkstedet åbningstid, komme forbi og få en visuel gennemgang af din motorcykel, og diverse kontrolpunkter. Det kan b.la dække over: Kontrol af oliestand, kontrol af slør i lejer, kontrol af batteri kapacitet, kontrol og påfyldning af luft i dæk, kontrol af bremsevæske, bremseskiver, og bremseklodser.

Der er dog nogle dele på din motorcykel, der ikke kan sikres mod går i stykker med god vedligeholdelse. Sådan har det i hvert fald været historisk sæt. Med Enghave Motor + løsningen er 2 af de rigtig kedelige, og til tider omkostningsfulde overraskelser dækket af en garanti.

Nummer 1 er dine pærer. Går der en pære i en af dine lygter og er det ikke dækket af en reklamation, er det dækket af Enghave Motor + løsningen. Vi skifter din pærer om det er forlygte, baglygte, eller i blinklygterne**.

Nummer 2 er en af de helt kedelige. Dine forgaffelpakninger i forgafflen. Din affjedring foran er udsat for en masse stress. Der er skidt, snavs, sten, regn og/eller insekter der bliver kastet mod den hver gang du er ude og køre. Derfor er det heller ikke mærkeligt at pakningerne bliver utætte i tide og utide. Det er der desværre ikke noget at gøre ved, andet end at få skiftet dem. Det er dog som oftest en omkostningsfuld reparation, der tager flere timer. Enghave Motor + pakken giver dig den fulde sikkerhed og dækker reparation af disse pakninger. En eksklusiv sikkerhed for en ubehaglig regning***.

Vi kan dog ikke sikre dig mod en eventuel forsikringskade. Men vi kan hjælpe dig til at få et gnidningsfrit forløb. Derfor er der inkluderet i Enghave Motor + pakken, afhentning af din motorcykel i forbindelse med en forsikringskade inden for 5 hverdage. På denne måde slipper du for at skulle kontakte andre end dit forsikringselskab, og os.

 

Med Enghave Motor + bliver du udover alt det ovenstående også sikret en plads til vores vinteropbevaring. Der kan være rifter om pladserne til vinteropbevaring, men med den tryghed Enghave Motor + løsningen giver dig, skal du ikke stresse. Vi har plads til dig og din motorcykel! Har du monteret en taskeløsning på din motorcykel sparer du også gebyret ved indlevering til vinteropbevaring med tasker.

 

Vi har hos Enghave Motor også en del arrangementer i løbet af året. Med Enghave Motor + pakken sikre man sig invitationer til alle vores arrangementer før vores normale kunder. På denne måde kan man sikre sig pladsen på nogle af de arrangementer med begrænset antal af tilmeldinger. Ved speciel udbudte tilbud vil man også være blandt de første til at få besked, og slå til.

 

Enghave Motor + kunder har derfor eksklusivt tilgængelighed og forsikring af:

- Invitationer til arrangementer, tilbud, foredrag før andre

-Udskiftning af defekte pære i 24 måneder

-Udskiftning af defekte forgaffelpakninger i 24 måneder

-Sikret plads til vinteropbevaring

-Intet gebyr ved indlevering af vinteropbevaring med sidetasker

-Gratis drive-in gennemgang af oliestand

-Gratis drive-in gennemgang af dæktryk og påfyldning af luft

-Gratis drive-in gennemgang af bremsesystem

-Gratis drive-in gennemgang af kæde og smøring af kæde

 

KURV:
0 varer
Total: 0,00 DKK
NYHEDSBREV