Vi har mange hjelm mærker vi kan bestille hvis man har et specifikt ønske. Se mærkerne nedenfor eller kontakt os.

Vi er ikke lagerførende af disse mærker, men vi kan skaffe modellen hjem til dig , så du altid ved hvor du kan gå hen for at få hjælp, eller hvis du ønsker at støtte en dansk forhandler.

 

Kontakt os for råd og vejledning

E-mail: Info@Enghavemotor.dk

Telefon: +45 33222710

Shark hjelme

Shark har alle dage været et populært hjelmmærke i Danmark.

De har et bredt sortiment, fra Open-face - Flip-up - Full-face, Cruising, Touring, Sport, eller fuldblods Ræs

Deres moderne klassiker EVO giver touring folket muligheden for at få en flip-up hjelm og open-face hjelm i en smart løsning.

Deres prisvenlige sportstouring hjelme som Spartan serien, er også en god løsning, hvor man kan vælge den i en carbon variant.

Gadedreng varianterne S-Drak og Vancore har gjort stort indtog på hjelm markedet, og kan hjælpe med at give dig det ultimative badass look .

Shark har som en af de få mærker i verden en FIM homologeret hjelm tilgængelig til den almene forbruger. Med SHARK RACE-R PRO GP FIM kan du trygt give den gas, med en ægte FIM homologeret hjelm

SHARK Hjelme har eksisteret siden 1986, og er startet af to brødre. De har igennem årene været innovative på mange punkter skubbet branchen.

Kontakt os for mere info, eller bestilling.

Se her for et overblik over nogle af deres milepæle 

Bell hjelme

Bell er en af de mærker der ligger oppe i toppen på sikkerhed.

Bell har lavet styrthjelme siden 1954 og startede med en hjelm til bilræs. I 1968 lavede de verdens første full-face hjelm til motorcykler. Bell lavede disse markante skridt i sikkerheds genren, og har ikke hvilet på laurbærerne siden. Bell har fuldt program af hjelme.

Især deres retro hjelm, Bell Bullit har skabt røre i branchen blandt Custom, Cafe Racer, Bobber, Flat Track, Scrambler folk.

De har selvsagt også en open-face hjelm der passer i denne stil.

Bell lever dog ikke kun stort på retro-bølgen.

Med deres Bell STAR-serie har de skabt sig en trofast følge i ræserverdenen. Ved brug af deres MIPS-Teknologi har mange ro i maven når de giver den gas, og tør presse deres talent lidt yderligere.

Kontakt os for information og bestilling.

HJC Hjelme

HJC har siden 1972 produceret hjelme, og siden 1992 produceret hjelme i eget navn.

HJC har for mange løbet under radaren i Europa, indtil 2011 hvor de lancerede deres RPHA-Serie.

Med HJC's RPHA-serie har de vundet et stærkt følge af kunder i Europa og også Danmark. Med deres samarbejde, både med Marvel- og DC- Comics, har de haft en masse spændende grafikker der ikke har lignet noget set af andre.

HJC har også deres F- ,I- ,V- og C-serie der rummer hjelme til alle typer af motorcyklister. 

Kontakt os for information og bestilling.

 

KURV:
0 varer
Total: 0,00 DKK