MotoCR Scootere er kommet til Danmark for at tilbyde gode scootere til stærke priser!

MotoCR Scootere er den åndelige aftager til PGO og fortsætter modelnavnene fra det historiske scooter mærke.

MotoCR er projektet, med støtte fra Danmark, for at have en serie af solide scootere til danskerne.

Alle modellerne fra MotoCR er up to date med Euro-regulativer, og man kan derfor køre afsted på sin scooter med god samvittighed, uden at føle sig som et miljøsvin,

MotoCR er administreret af danskere, og firmaet der har stået for PGO i Danmark, er firmaet bag MotoCR. Dette giver tryghed ved mange års erfaring som leverandør, og importør af reservedele, og modeller. Dette er tydeligt i et stærkt modelprogram, og fornuftige leveringer på reservedelene.

MotoCR har med deres brushless Boschmotor-drevne El-scootere, introduceret en serie af flotte, prisstærke scootere, der kører og føles dyrere end prisen viser. Med den helt bløde igangsættelse får man ikke den traditionelle træge fornemmelse af at køre med el, der har været tydelig på de 2 hjulede før i tiden. Motorerne trækker stærkt, og giver hurtig acceleration op til det tilladte. Det kan opsummeres som en El-Scooter der endelig er et reelt valg for scooter køreren.

Overgangen til EL kan for mange være overvældende, men MotoCR's elektriske scooterprogram skal ses og prøves, før man vælger sin næste scooter. Kom forbi og få en snak. Måske du kører herfra i stil, og stilhed på en MotoCR El scooter.

 

Se hele MotoCR modelprogrammet her ( Fåes også som 45km/t )

KURV:
0 varer
Total: 0,00 DKK