SPIDI producere motorcykel udstyr med sans for design og detaljer. Om det er til Touring, Adventure, eller Race.

SPIDI har eksisteret siden 1977, og har flere gange revolutioneret branchen med innovation, og altid fremsynet løsninger.

SPIDI producere tøj og udstyr til den stilbevidste kører, der ønsker højeste kvalitets materialer, og løsninger i topniveau.

SPIDI er et stolt familieejet italiensk firma, der har været i branchen i over 40 år, og fortsætter deres gode stil.

SPIDI har altid stået stærkt i race verdenen. Det har de klaret ved at innovere på teknikker, og løsninger til professionelle racerkørere. Samt at sikre de bedste materialer.

SPIDI fortsætter stadig med at holde niveauet i toppen den dag i dag, og opskriften er den samme, men de er ikke kun skarpe i ræsverdenen mere. Det stabile touring segment er også blevet stort for SPIDI, der levere nogle solide og holdbare produkter, til touringfolket. Også det evigt voksende Adventure segment har SPIDI omfavnet, og givet Adventurefolket italiensk lækkerhed, og smarte løsninger.

Ligegyldigt hvilket segment det er til er opskriften den samme. 1. De bedste materialer udvalgt af deres kvalitetskontrol afdeling, der sørger for det altid er den italienske læder lever op til deres skrappe krav, og altid søger nye, stærkere og smartere tekstiler 2. Fortsat udvikling i smarte og innovative tekniske løsninger der altid giver SPIDI relevance for den nye køber, der ikke vil acceptere forældede løsninger. 3. Skubber til branchens idealer, og tankegang, med stadig innovation.

Albert Arenas Moto3 Verdensmester 2020 er en af de mange højt profilerede racerkørere kører SPIDI. Det cementerer fortsat deres engagement i den ypperste klasse inden for motorcykelræs, og hjælper unge talenter på vej til storhed, med beskyttelse mod karriere slutende skader. Se dette styrt fra MotoGP

Noget af det mest innoverende inden for udstyr til Adventure markedet lige nu, er SPIDI's Mission-T jakke. En revolution i tankegangen af opbygningen af en motorcykeljakke. Deres nye concept Step-In-Armor splitter det normale fra hinanden, og starter forfra. Med en opbygning der giver total frihed for køreren til at sammensætte efter behov. Basen er en rustning, der sidder bedre end de traditionelle body-armors, og til forskel fra de normale tilgængelige body-armors er SPIDI's version også udstyret med forstærkede paneler, der giver slidstyrken fra en normal jakke på de udsatte områder. Samtidig, ventilere den også bedre en normale jakker til de varme og lumre sommerdage. Derfra kan man tillægge enten softshell, H2Out lag, eller begge to for at justere efter varme og vejr.

SPIDI startede med at innovere fra dag 1. ved at opfinde den første handske dedikeret til motorcykelræs. Renato Dalla Granna satsede på sin intuition, og gik i kast med at opfinde et mangel punkt for en verden der blev evigt hurtigere, og mere farligt.

SPIDI var også det første mærke i verdenen til at lave en Denim Jean til motorcyklister. I 1988 designede grundlæggeren af SPIDI en Denim buks til motorcyklisten, og innovere igen branchen. Nu med deres J & Dyneema buks, har SPIDI endnu en gang gjort deres for at rykke grænsen.

Se vores webshop for at se SPIDIs produkter, eller kontakt os for information, eller special bestilling.

Læs om mærket, og nogle af SPIDI's tidslinje højdepunkter 

KURV:
0 varer
Total: 0,00 DKK