Danmark bedst sælgende Suzuki Motorcykel forhandler

Danmarks største Suzuki Motorcykel forhandler.

Hos Enghave Motor er vi mærke eksperter på Suzuki Motorcykler.

Vi har en lang historik som Suzuki forhandler, og igennem mange år har vi haft den største markedsandel af solgte Suzuki motorcykler.

Modelprogrammet fra Suzuki er bredt og dækker de flestes behov, fra Sport, Street, Touring til Adventure.

Vi har ALLE tilgængelige modeller, udstyrsniveauer, og farver.

Skal du have en Suzuki motorcykel er vi din one-stop-shop. Se det udstyr vi kan tilbyde på vores webshop, eller læs mere om mærkerne på vores side.

Se vores modeller her

Suzuki blev startet i 1909 af Michio Suzuki. Han håndbyggede en væv til sin mor, og fik hurtigt en masse bestillinger om flere fra folk i regionen. I år 1912 opfandt Michio en revolutionerende væv som cementerede Suzuki's forretning, og hans væve blev forespurgt i hele landet. I 1920 blev Suzuki Loom Manufacturing Co. etableret og en virksomhed på stor skala startede. Michio Suzuki ønskede at gå videre fra sine væve til køretøjer, og planerne begyndte allerede i 1937 med en bil. I 1952 byggede Suzuki deres første 'Motorcykel' 'Power Free', en 36cc cykel med motor, og den blev en kæmpe success. Året efter kom efterfølgende 'Diamond Free' med en 60cc motor og hele 2hk hvilket var bedre end konkurrenterne, og deres salgstal eksploderede, og overgik deres forventninger med 150%, selvom Power Free havde været en success på forhånd. I 1954 blev navnet ændret til Suzuki Motor Co. Ltd.

Herfra gik det stærkt med biler, påhængsmotorer, og motorcykler.

Deltagelse i Isle Of Man TT i 1960 hvor alle Suzuki motorcyklerne gennemførte, hvilket var en stor bedrift for et så krævende løb som Isle Of Man TT. Det havde en opløftende effekt på holde bag Suzuki's Isle Of Man TT projekt og resulterede i ikke en men 4 sejre over 3 år. 3 År som ubesejret i 50cc klassen, og en sejr i '63 i 125cc klassen gjorde Suzuki til et verdenskendt navn, og startede allerede dengang med at producere stærke, og holdbare motorer. Noget de har gjort siden, og har fået et stærkt følge på.

I 1962 udgav Suzuki også deres mantra for driften af firmaet.

1. Develop products of superior value by focusing on the customer.
2. Establish a refreshing and innovative company through teamwork.
3. Strive for individual excellence through continuous improvement.

Dette mantra har fulgt Suzuki igennem alle årene, og vi kan stolt sige, vi stadig følger dette mantra.

Siden 1962 har Suzuki været et mærke der har stået stærkt hele verdenen over. Igennem årene har Suzuki deltaget i mange konkurrencer, og vundet et utal af vigtige sejre.

Suzuki har påvirket motorcykelbranchen på flere punkter end de fleste ved.

En af de mest skelsættende udviklinger, og lanceringer i branchen kan roligt siges var GSX-R750 i 1985. GSX-R750'eren blev den første motorcykel, i den moderne racercykel genre. Det resulterede også i en sejr til Le Mans 24 timer racerløbet, delvis grundet den nye opbygning, og grundet Suzuki's altid stærke og pålidelige motorer.

Igennem årene har der været mange sejre, og profilerede racerlegender der har kørt for Suzuki. At nævne er blandt andre: Barry Sheene Verdensmester 1977 og 1978, Marco Lucchinelli Verdensmester 1981, Frano Uncini Verdensmester 1982, Kevin Schwantz Verdensmester 1993, Kenny Robert Jr. Verdensmester 2000, og senest Joan Mir Verdensmester 2020

Derudover har Suzuki også konkurreret i mange andre Superbike kategorier og vundet en masse titler igennem årene i WSBK, WEC, og MX. Senest kørte SERT (Suzuki Endurance Racing Team ) til en første plads i World Endurance Championship 2019/2020.

Suzuki's historiebog fortsættes med at blive skrevet, og vi er stolte af at være en del af den. Læs selv nogle af Suzuki's højdepunkter her

 

KURV:
0 varer
Total: 0,00 DKK