Vi har samlet vores forslag til fornuftige sæt fra vores mærker

Start-sættet!

I vores 'Start-sæt' har vi med nøje omhug valgt fra vores mærker, de prisbevidste sæt der passer godt til den nye motorcyklist, eller den prisbevidste motorcyklist, der ikke vil sprænge banken, men stadig have fornuftigt udstyr.

Start-sæt hjelme

Hjelmen er som udgangspunkt det vigtigste stykke udstyr du har. Det er din kabine, dit hjem på motorcyklen, og dit udkigshul til verdenen. Uden en fornuftig hjelm er du først og fremmest mere udsat for alvorlig skade, og i højere risici for at bliver distraheret på grund af dårlig komfort.

 

Full-Face:

Caberg Avalon er Cabergs nye skud på stammen, som kommer til Maj. En fornuftig Full-Face hjelm med plastskal der starter fra 1198,- i enkelt farve og 1398,- med grafik. Et nyt aggressivt design, og klar til pinlock gør denne hjelm egner sig godt til enhver motorcyklist.

Caberg Duke​ har altid været en dansker favorit. Duken har scoret højt i SHARP test, og til en utrolig stærk pris, der starter på 1299,- P&J homologeringen er også en god feature der tillader at køre med hjelmen flipet op. Duke er også forberedt til pinlock visir der kan tilkøbes for 299,-

Start-sæt jakke og bukser

Når det kommer til jakke og bukser kan man hurtigt komme i vildrede hvis ikke man har forstand på det. Der er uendelige muligheder, og mange svære valg. Vi har prøvet at hjælpe dig igennem det basale.

Jakke:

DIFI JAMIE SOFTSHELL er en lækker vandafvisende softshell jakke til den helt rigtige pris. Prisen ligger på 1599,- Hvilket er en fornuftig pris, når vi snakker om jakker og udstyr til motorcykel. Difi har formået at lave en lækker softshell hvor komforten er i top, uden at du skal gå på kompromis med sikkerheden eller udseendet, så du kan køre og samtidig føle dig sikker, og lækker. 

Buks 

Spidi J-Tracker er den super motorcykel buks, der går under kategorien Kevlarbukser

 

KURV:
0 varer
Total: 0,00 DKK
NYHEDSBREV